ANDENES HOTELL

Om oss

Kontaktinformasjon

Hotellinnsjekk Storgata 53, 8480 Andenes

service@andeneshotell.no

+47 76 14 90 90

Hvordan komme seg hit

Andøya er den nordligste øya i Vesterålen. Alle våre hoteller ligger på den nordlige delen av øya, i Andenes og på Bleik.

Til tross for at det er en avsidesliggende øy hvor ro er en livsstil, har Andøya mye turisme og som sådan er det mange måter å komme seg hit på.

Med bil
Kommer du fra Lofoten, Narvik eller Tromsø må du passere Sortland, vei 85. Vel fremme kommer du inn på lokalvei 82 mot Andøya og Andenes. Vei 82 ender i Andenes havn, og med bil fra Sortland tar det ca. 1,5 time å komme hit.

Med ferge
Det er daglige turer om sommeren fra Andenes til Senja/Gryllefjord og tilbake. Hvis du kommer fra nord vil det være den mest praktiske måten å reise på, men vær oppmerksom på at du ikke kan reservere fergen, så du må være ved fergeterminalen minst en time før avgang. Se Tidstabell.

Bybåt
Hurtigruten ankommer Risøyhamn på den sørlige delen av øya, to ganger daglig hele året. Herfra kan du ta buss eller taxi til Andenes. Se Tidstabell.

Landsbyfly
Wideroe har daglige avganger fra Tromsø, Bodø og Harstad/Evenes til Andøya lufthavn.

Mange gjester velger også å fly til Harstad/Evenes flyplass og leie bil. Det er 3,5 timers kjøretur opp til Andenes, men å ha bil en gang på øya er en stor fordel.

Med buss
Det er daglige avganger fra Andenes til Sortland. Herfra kan du overføre buss til Lofoten, Harstad, Narvik eller Tromsø. Se Tidstabell.

Med tog
Det går ikke tog på øya. Skal du planlegge en togtur til Andøya, vær oppmerksom på at du må ta bussen til Narvik og reise derfra.

Hvordan komme seg rundt på øya

Leiebil
Å ha bil på øya gir en god fordel og gjør det lettere å komme seg til de forskjellige attraksjonene øya har å tilby.

Lokalt er det to selskaper som tilbyr leiebiler – Hertz og Avis

Taxi
Andøy Taxi er den lokale taxileverandøren og opererer over hele øya. Tlf. +47 761 412 00.

Sykkel
Øya er perfekt for sykling og byr på fantastisk utsikt og flotte stopp underveis.

Cookies.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.